Lagere school de Speelwagen toont maatschappelijke inzet tijdens landelijke stakingsdagen

Donderdag 30 januari heeft WilgaerdenLeekerweideGroep de docenten van lagere school de Speelwagen uit Wognum tijdens de landelijke stakingsdag ontvangen. De directie en docenten wilden graag maatschappelijke inzet en betrokkenheid tonen tijdens de landelijke stakingsdag.

Lagere school de Speelwagen toont maatschappelijke inzet tijdens landelijke stakingsdagen

VrijwilligersNH heeft een gepast programma gemaakt voor het docententeam met als doel extra persoonlijke aandacht voor de cliënten van WilgaerdenLeekerweideGroep. Het team van de Speelwagen heeft gewandeld met rolstoelgebonden cliënten, gefietst op een duofiets en extra begeleiding geboden op twee kindergroepen waar activiteiten worden aangeboden.

Rico, directeur Speelwagen: "De zorg is een vergelijkbare sector met veel tekorten. We willen graag bijdragen en onze zorg collega’s een hart onder de riem steken. We zijn onder de indruk van de goede zorg die wordt geboden bij WilgaerdenLeekerweideGroep. Vanmiddag brainstormen wij over een oplossing voor onze vacature die al een half jaar open staat en helaas nog steeds niet is ingevuld."