;

Lente-Expositie op de RVH in Hauwert met eigen stand van WilgaerdenLeekerweideGroep

Atelier RVH in Hauwert gaat op vr. 22 t/m zo 24 april a.s. een Lente-expositie verzorgen met een leuk team van Kunstenaars.

Zo komen er o.a. de vermaarde Kunstschilder Sietse Wiersma uit Oudkarspel met een 60-tal schitterende Lente-expositie stukken maar ook Couture ontwerpen, van de internationaal bekende Couturier, Sepehr Maghsoudi uit Hoorn zijn te bewonderen. De gerenommeerde Kunstschilder Kees Oosting uit Ede is aanwezig. De Meesterlijk ambachtelijk houtbewerker Klaas Bert Mazereeuw uit Midwoud laat prachtige ontwerpen zien. Jolene Roemer’s Paintings uit Enkhuizen is aanwezig met haar eenmalige applicatie van Fluo Fantasy Flowers schilderijen. Kunstenares Selda Ygzt uit Helmond toont creaties met POP-Art.  

Kunstenares Ingrid Kruyssen uit Midwoud is vertegenwoordigd met een schitterende collectie van haar krachtige sculpturen en schilderstukken. De geboortige en oud Hauwerter, creatief kunstenaar en ontwerper Stefan van Diepen laat zijn nieuwste ontwerpen zien. En natuurlijk is er de stand van ‘’De Makerij-kunstenaars met Creatieve Werken’’ van ‘’De Kanjers van WilgaerdenLeekerweideGroep“ die iedere maand op de “RunkehlSteiner Vernissage Hochburg” in Hauwert hun vaste standplaats inrichten.

 

Lente-Expositie op de RVH in Hauwert met eigen stand van WilgaerdenLeekerweideGroep

Kom je ook langs?
De reguliere Entreetickets voor de tentoonstelling komen op € 2,50.

De RVH VIP-Tickets. Incl: Koffie/thee en gebak naar keuze + incl. een glas Prosecco (met of zonder alcohol) of en sapje naar keuze komt op € 10,-. Dit is incl. de liefdevolle verzorging van Beierse bediening in klederdracht uit München, (in de VIP-Room) van de RunkehlSteiner Wein- & Jägerstube uit familiebezit. Met uw bezoek geeft u tevens ondersteuning aan de kunst en cultuur en de bijzondere welzijnszorg.

Alle bezoekers zijn meer als van hartelijk welkom, maar wilt u zich wel graag a.u.b. even via de mail aanmelden. atelierrvh.nl of via tel 0620751516. Dit voorkomt teleurstelling. i.v.m. de aantallen bezoekers die wij gelijktijdig kunnen ontvangen. Eigen parkeerplaats +  fietsenstalling voor 100 fietsen is aanwezig.

Adres:
Atelier RVH  
Hauwert 106
1691EK Hauwert
Tel. 06 20751516 

 

 

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.