;

Nieuwe dagbesteding in 2020: Beeldend Atelier de Cirkel

In 2020 zal LeekerweideGroep een nieuwe dagbesteding rijker zijn: Robin Schouten en Ingrid Rentenaar werken hard aan de voorbereidingen van Beeldend Atelier de Cirkel.

 

Nieuwe dagbesteding in 2020: Beeldend Atelier de Cirkel

Het atelier zal een aanvulling op de bestaande dagbesteding zijn, namelijk een dagbestedingsplek met een educatief karakter op het gebied van kunst.

Een plek waar mensen met kunstzinnig talent, een verstandelijke beperking en/of een beperking in het Autisme Spectrum van hoger niveau zich op diverse vlakken kunnen ontwikkelen met behulp van kunst en kunsteducatie. De kracht en creatieve talenten van de deelnemers zullen hierbij centraal staan.

Robin Schouten en Ingrid Rentenaar vertellen: ‘Half juni hebben wij vanuit het MT te horen gekregen dat wij ons idee voor het atelier verder mogen uitwerken en we hopen in januari 2020 met de eerste deelnemers te kunnen starten. Tot die tijd werken wij hard aan de verdere voorbereidingen, zullen wij regelmatig updates over de voortgang plaatsen via Intranet en staan wij open voor eventuele vragen omtrent het atelier.’

 

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.