;

Opening nieuw lokaal 'Graag gedaan!' op de Makerij

Afgelopen maandag 17 februari was het dan uiteindelijk zo ver: een nieuw lokaal op de Makerij…. Graag gedaan! werd officieel geopend door Mukesh.

Onder het genot van koffie, thee en wat lekkers, waren alle cliënten van de Makerij uitgenodigd om een kijkje te nemen en vragen te stellen over de werkzaamheden waar in Graag gedaan! aan gewerkt kan worden.

Opening nieuw lokaal 'Graag gedaan!' op de Makerij

Graag gedaan! is een lokaal waar werkzaamheden verricht worden zonder de ervaring van tijdsdruk. Hoe mooi is dat?! En dat wat een uitdaging is of lijkt… begeleiders ondersteunen deelnemers/cliënten in hun eigen ontwikkelingsproces en werken zo samen aan het opdoen van succeservaringen.

Vanuit het maatschappelijk ondernemen, zoals we dit noemen, kunnen deelnemers van de Makerij zinvol aan het werk met een van de werkprocessen. Zo kan er in Graag gedaan! afvalplastic geknipt worden in kleine stukjes.

Op deze manier werken we samen met andere organisaties en mensen die zich hebben aangesloten mee aan de bouw van een Fluitschip in Hoorn! (www.clean2antarctica.nl). Een Fluitschip van 50 m lang van afvalplastic. Hoe gaaf!

De deelnemers kunnen ook kiezen voor bijvoorbeeld het verpakken van mozaïekjes in zakjes, dropjes verpakken doosjes of sorteer- of stickerwerk. Net waar de vraag ligt van de klant.

We zijn op zoek naar nog veel meer leuke klusjes, dus als je nog een stapel brieven hebt liggen die in een envelop moeten, plastificeerwerk enzovoorts, denk aan ons! Wij doen het GRAAG!

Voor meer informatie
0229-291163 of mail naar makerijgraaggedaan@leekerweide.nl of kom gewoon een keer kijken op de Makerij op Dampten 28 in Hoorn.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.