;

Speeddate night

Op 25 november organiseren Updating en VrijetijdsbestedingNH samen een speeddate night voor mensen met een licht verstandelijke beperking in het Sportcafé de Bloesem in Wognum.

Speeddate night

Een korte tijd zit je met je date aan tafel en zorgen wij dat er vragen zijn die aan elkaar gesteld kunnen worden om elkaar beter te leren kennen. Natuurlijk mag je ook eigen vragen stellen maar mocht je even geen vragen weten liggen die ook op tafel. Nadat de eerste ronde is afgelopen heb je even pauze of ga je alweer door naar de volgende speeddate om nog meer mensen te leren kennen. Zo leer je onder het genot van een hapje en drankje misschien wel een nieuwe liefde of gewoon een nieuwe vriendschap kennen.

En om de avond nog leuker te maken ga jij aan het einde van de avond naar huis met een leuke goodiebag en misschien ben je zelfs wel de winnaar van een van de biosscoop bonnen waarvan je je nieuwe liefde of vriend mee kan nemen naar de film!

Na de aanmelding zullen we je een deelnemersformulier toesturen met verschillende vragen. Aan de hand van deze vragenlijst zullen wij matches maken en ga jij deze avond verschillende speeddates aan.

Aanmelden kan via www.vrijetijdsbestedingnh.nl.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.