;

Structuur in de was

Structuur in de was

Ann werkt al 2 jaar binnen de linnendienst van Palito. Palito is het faciliair bedrijf van WilgaerdenLeekerweideGroep en bestaat uit de afdelingen schoonmaakdienstverlening, huishoudelijke ondersteuning, restaurant & vergaderservice, linnendienst, logistiek & cliëntenvervoer, receptie & servicedesk. Daarnaast verzorgt Palito de inkoop voor WilgaerdenLeekerweidegroep.

Maar het is ook een plek waar mensen aan de slag kunnen om ervaring, routine en andere vaardigheden op te doen. Om na een tijdje zelfstandig verder te kunnen. Zoals bijvoorbeeld Ann. Ann werkt al 2 jaar op de linnendienst van Palito. ‘Ik werk hier vier ochtenden per week en kom hier iedere dag op de fiets naartoe. Heel fijn om zo dicht bij huis te kunnen werken. En het werken is ook nog eens heel gevarieerd. Er zijn veel verschillende soorten wasgoed en allerlei vaardigheden. En dat betekent dat je heel allround op de werkvloer bent. Ondanks de vele was kan ik evengoed de rust gewaren. Want was blijft er nu eenmaal altijd. En daardoor hoeven we ook niet tegen de klok te werken. Dat geeft me rust. En dit werk geeft me ook structuur. En dat vind ik ook heel belangrijk. Net zoals het werken in een leuk en gezellig team. En dat heb ik hier. Als er iets is, dan hebben we het daar met elkaar over.  

En mijn eigen was? Tja, die stapelt zich nog wel eens op. Ik zal eerlijk zijn, want als ik hier gewerkt heb, heb ik niet altijd zin om ook thuis nog eens mijn eigen was te doen. Maar dat heeft iedereen toch?’