;

Labels

Hieronder vindt u alle labels van LeekerweideGroep. Download hier de brochure over alle labels.

Leekerweide

Leekerweide biedt zorg, ondersteuning en behandeling aan mensen met een verstandelijke beperking. We ondersteunen mensen zich te ontwikkelen en hun zelfstandigheid te vergroten. 

Wilgaerden

Wilgaerden biedt zorg en ondersteuning aan ouderen in West-Friesland. Zowel bij de mensen thuis als in onze wooncentra staan wij garant voor zorg op maat. Ons streven is de cliënt zo lang mogelijk en zo goed mogelijk te laten genieten van het leven.

Ebc360

Ebc360 geeft antwoord op vragen rondom ontwikkeling, gedrag, psychisch welbevinden en sociaal functioneren van kinderen, jongvolwassenen, ouderen en mensen met of zonder beperking. 

BuroFlo

BuroFlo ondersteunt mensen die vragen hebben over zorg, praktische hulp of begeleiding. Ons werkgebied is de Wmo, Jeugdwet en Participatiewet. 

VrijwilligersNH

Vrijwilligerswerk is nuttig, leerzaam en vooral ontzettend leuk om te doen. Of je nu een activiteit voor school of studie zoekt of een geweldig leuke activiteit waarin je de wereld kunt betekenen voor een ander. 

ZWOpleidingen

ZWOpleidingen biedt training, coaching en scholing aan organisaties en professionals. Onze trainingen zijn gericht op de praktijk en vragen die uit de praktijk voortkomen. 

Logisch!

Logisch! is een logopedisch expertisecentrum waar u terecht kunt met al uw vragen op het gebied van taal, spraak, stem, gehoor, prikkelverwerking, communicatie en eet/drink problematiek. 

IetsAnders

Leer-/werkbedrijf IetsAnders ondersteunt mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt. 

VrijetijdsbestedingNH

VrijetijdsbestedingNH organiseert allerlei vormen van vrijetijdsbesteding en sport. Voor jong en oud, voor mensen met en mensen zonder een speciale ondersteuningsvraag.

Palito

Palito biedt professionele facilitaire ondersteuning aan de labels. Maar is ook een plek waar mensen aan de slag kunnen om ervaring, routine en andere vaardigheden op te doen. Om na een tijdje zelfstandig verder te kunnen.