;

Geschillencommissie

Geschillencommissie Gehandicaptenzorg
Leekerweide is aangesloten bij de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg. Ben je, als cliënt of een naaste, niet tevreden over de afhandeling van een klacht, dan kun je naar deze geschillencommissie. Je kunt een vergoeding krijgen van maximaal € 25.000, -. Voorwaarde is dat de geschillencommissie het met je eens is.

Bekijk hier het reglement geschillencommissie. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met het secretariaat van de klachtencommissie: 0229-576804 of stuur een e-mail naar secretariaatdirectie@leekerweidegroep.nl.

Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Geboortezorg
Mocht je als klager niet tevreden zijn over de afhandeling van je klacht door Wilgaerden, dan kun je je wenden tot de geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Geboortezorg. Meer informatie is te vinden in de brochure ‘Hoe werkt de Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Geboortezorg?’. Hierin is ook informatie opgenomen over de kosten van het behandelen van de klacht. Het reglement van de Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Geboortezorg is te vinden op de website van de commissie: www.degeschillencommissiezorg.nl 

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.