;

Flexibel werken

Flexibel werken

Werken via het Matchbureau en Flexpool

Goede zorg gaat altijd door. Wat er ook gebeurt, goede ondersteuning bieden zodat kwetsbare mensen hun leven veilig maar ook zo onbekommerd en prettig mogelijk kunnen blijven leiden, staat bij WilgaerdenLeekerweideGroep altijd voorop. Jij als flexwerker speelt hier een belangrijke rol in.

Dynamisch en afwisselen
We vragen je direct mee te kunnen draaien in een team. Voor een dag, week of langere tijd. Je bent meteen een vertrouwde kracht in het geheel. Natuurlijk ondersteunen we je daar bij. Maar aanpakken, snel zaken oppikken en een zekere zelfstandigheid horen er wel bij.

Dit maakt het flexwerken dynamisch en afwisselend. Het biedt jou ook een mooie gelegenheid je te oriënteren op de organisatie of je te breder te ontwikkelen in de zorg en begeleiding aan kwetsbare mensen. 

Ongebonden zwerven of een vast plekje vinden
Sommige flexwerkers houden van de onafhankelijkheid en vinden het heerlijk om te zwerven. Andere flexers gebruiken de tijd om goed rond te neuzen om vervolgens op een vaste plek neer te strijken. Beide kan.

Mogelijkheden in Ouderenzorg en Ondersteuning aan mensen met een beperking
WilgaerdenLeekerweideGroep heeft razend interessante mogelijkheden voor zorgprofessionals als jij. We bieden mogelijkheden aan ervaren zorgprofessionals, starters en alles daar tussenin.  Onze locaties zijn verspreid over heel WestFriesland. Werk je liever in de wijk? Dat kan ook.

Bespreek je voorkeuren met ons en wij zorgen voor de juiste match.  Zodat alles en iedereen op zijn plek valt. Mooi toch?

Wilgaerden
Wil je graag flexwerken in de zorg voor ouderen?  Neem dan contact op met Nienke de Kort, of Saskia Visser, via 0229 317 424 of  06 - 86 87 85 23. Mailen mag natuurlijk ook: flexpool@wilgaerden.nl Direct solliciteren? Dat kan hier

Leekerweide
Wil je graag flexwerken in de begeleiding aan mensen met een beperking? Neem dan contact op met Suzanne, Suze, Selina of Jessica  via 06 - 23 78 30 19 / 06 - 42 59 79 05. Of mail naar  matchbureau@leekerweide.nl  Direct solliciteren?  Dat kan hier

 

Info aanvragen

Wil je meer weten over deze vacature of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.