;

Vakantiewerk in de zorg

Vakantiewerk in de zorg

Zoek je een bijbaantje tijdens de schoolvakanties of tijdens één van je andere vrije uren? Dan is werken op één van de locaties van WilgaerdenLeekerweideGroep misschien iets voor jou. Of bij één van onze wijkzorgteams. Want werken bij WilgaerdenLeekerweideGroep betekent dat je kunt werken binnen de gehandicaptenzorg en/of ouderenzorg.

Werk zonder zorgervaring - facilitair
Als je nog geen ervaring in de zorg hebt, dan kom je in aanmerking voor werken in de facilitaire dienst. Zoals bijvoorbeeld helpen in de keuken, de huishouding, technische dienst of één van onze restaurants. Klik hier voor de hele vacature.

Werk met zorgervaring of -opleiding 
Ben jij al bezig met een opleiding in de zorg, of heb je al ervaring in de zorg? Dan kun je als vakantiemedewerker Zorg aan de slag. Jij helpt de cliënten van Wilgaerden of Leekerweide bij alledaagse bezigheden. Klik hier voor de hele vacature als je in de ouderenzorg aan de slag wilt. Of hier als je in de gehandicaptenzorg wilt werken. 

Dit bieden we jou
- Een goed salaris, daar kun je leuke dingen mee gaan doen!
- Betekenisvol werk, kijk aan het einde van de dag maar naar die lachende gezichten

Interesse? 
Dan hopen we dat je in ieder geval ouder dan 16 jaar bent. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel of app ons dan via 06 22 88 43 34. Of solliciteer direct via bovenstaande complete vacatures.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze vakantiekrachten? Lees hier het verhaal van Mijs en Anouk.