;

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Lachen, leren, kleine dingen koesteren, grote dingen ondernemen, vertrouwen brengen en vooral: heel veel voldoening. Dat is wat een vrijwilliger bij ons brengt én haalt. Plezier voor iedereen.

Voor veel mensen in kwetsbare posities zijn vrijwilligers onmisbaar. Zij maken het leven voor cliënten een stukje mooier. Een luisterend oor, extra handen bij activiteiten of een fijne wandeling met bewoners. VrijwilligersNH zet zich in om mooie vrijwilligersmatches te maken. Dat kan als vrijwilliger voor groepsactiviteiten, maar ook individueel. Kortom: vrijwilligerswerk op maat. Passend bij de talenten en mogelijkheden van de vrijwilliger en de vraag van de cliënt(en). Voor een korte periode, maar vaak ook voor langere tijd. 

Maatschappelijke ontmoeting

Organisaties en bedrijven willen steeds vaker een maatschappelijke bijdrage leveren. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Activiteiten kunnen variëren van een verwenmiddag voor ouderen tot een gezamenlijke boottocht of samen klussen. Graag komen we met u in gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Scholieren en studenten

Ben je scholier of student en benieuwd hoe het is om te werken met kwetsbare mensen? Neem dan een kijkje op de website van VrijwilligersNH of neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan een kijkje op de website of neem contact op met de vrijwilligercoördinatoren: info@vrijwilligersnh.nl, 0229-576416.  

Ik wil naar de vacatures 

Jaarverslag 2018

Folder: plezier voor iedereen

Nog niet overtuigd? Kijk dan eens bij Mooi Mensenwerk

 

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.