;

Werken en leren

Werken en leren

Bij WilgaerdenLeekerweideGroep bieden wij onze medewerkers graag de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we diverse stageplaatsen. 

Leren en werken

We investeren voortdurend in de deskundigheid van onze medewerkers. Daarvoor maken we gebruik van verschillende leervormen. Er is veel aandacht voor het leren in het dagelijks werk, want wij zijn er van overtuigd dat de praktijk de beste leerschool is. Wil je meer weten over Leren & Werken? Lees dan verder of neem contact met ons op voor meer informatie. 

BBL / BOL stages

We zijn een erkend leerwerkbedrijf. Je kunt bij ons praktijkervaring opdoen. Je eigen werkbegeleider zorgt voor deskundige begeleiding en coaching. Jaarlijks lopen circa 200 leerlingen bij ons stage. Het grootste deel volgt een BBL of BOL-opleiding voor oa zorghulp, helpende, verzorgende IG of maatschappelijk werk. Ook zijn er stagiaires in de opleiding tot verpleegkundige (niveau 4 en 5), maatschappelijke zorg, kok of facilitair medewerker. Ook zijn er praktijkschoolstages, stages van leerlingen in het voorgezet onderwijs voor zeer moeilijk lerende kinderen (VSO-ZMLK), de bekende snuffelstages en de maatschappelijke stages. 

Tijdens je stage breng je in praktijk wat je in je opleiding leert en je ontdekt waar je goed en minder goed in bent. Veel van onze medewerkers zijn ooit bij ons begonnen als stagiair. Loop jij nog stage, ben je bijna klaar met je opleiding en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Meer informatie over onze leer&werkplekken:

BBL:
Verpleegkundige niveau 4 ouderenzorg
Verzorgende niveau 3 ouderenzorg
Social Work niveau 5 gehandicaptenzorg
Verzorgende / maatschappelijk werk niveau 3 gehandicaptenzorg
Zorg en Welzijn niveau 4 gehandicaptenzorg

BOL/stage:
Maatschappelijke zorg niveau 3/4 ouderenzorg en gehandicaptenzorg
Helpende, verzorgende IG, verpleegkundige niveau 2, 3, 4 ouderenzorg en gehandicaptenzorg

Opleiding tot woonhulp 

En voor directe vacatures:

- BBL student Social Work (profiel Zorg) (gehandicaptenzorg)
- BBL student Zorg en welzijn (gehandicaptenzorg)
- Stageplaats (BOL) in de gehandicaptenzorg
- Stageplaats ondersteunende diensten
- BBL student verzorgende IG (ouderenzorg)
-
 BBL student verpleegkunde (ouderenzorg)

Heb je interesse om naast je opleiding of stage vakantiewerk bij ons te doen? Kijk dan eens of er een passende vacature is bij onze vacatures voor vakantiewerk.

Jezelf ontwikkelen

ZW Opleidingen biedt begeleiding, coaching, trainingen en opleidingen aan organisaties en medewerkers in de zorg. We bieden een breed aanbod van vaardigheids-en bekwaamheidstrainingen en trainingen ter bevordering van de deskundigheid van zorgprofessionals.

Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het bedrijfsopleiden binnen en het scholingsaanbod bij WilgaerdenLeekerweideGroep. Alle kennis en ervaring die wij hierin opdoen komt dus uit de praktijk en gebruiken we om onze trainingen en scholingen actueel te houden. Wij begeleiden bovendien studenten tijdens hun beroepspraktijkvorming (BBL en BOL) bij WilgaerdenLeekerweideGroep.

Interesse?
Heb je interesse in een leer-/werktraject of stage bij WilgaerdenLeekerweideGroep, maar heb je nog vragen? Neem dat gerust contact op met onze opleidingsfunctionarissen!

Dat kan het beste via een mail naar info@zwopleidingen.nl

 

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.