;

Van goedemiddag naar goedemorgen

Van goedemiddag naar goedemorgen

Met een grote zwaai gaat de deur open en Trudy straalt meteen heel veel plezier uit. Eerst werkte ze op een school in de middaguren en nu bij twee locaties van WLG en start ze om 06.15u. Dit was even wennen maar bevalt haar nu prima!

“Het werk is minder zwaar en goed geregeld. Ook staan mijn collega's altijd voor mij klaar om te helpen, dat is bij ons heel gewoon”. Vijf dagen zorgt zij voor een schoon kantoorpand en rijdt daarna door naar het Breitnerhof. Op woensdag zijn de cliënten thuis en hebben de koffie klaar als Trudy binnen komt. Er wordt even bijgepraat en veel gelachen. De cliënten zijn blij met Trudy en alles wat zij doet. Naast het schoonmaken zorgt zij ook voor een schone koelkast, dat de was netjes de kast in gaat en dat er boodschappen worden gedaan samen met een cliënt. Zij sluit deze dag af met een lunch met een cliënt die geniet van deze persoonlijke aandacht.

Op de andere dagen zijn de clienten al naar het werk en ook dat is heerlijk. Je start meteen en zorgt voor een schoon en fris huis als de clienten weer thuis komen. "Geen dag is hetzelfde. En dat is wat dit werk zo leuk maakt". Trudy geniet zo van de clienten dat zij naast haar werk ook vrijwilliger is geworden bij de creaclub van VrijetijdsbestedingNH.

Of ze dit werk iedereen kan aanraden? "Ja datzeker, het is nog leuker dan wat ik ervan verwachtte".