AVG - privacybescherming

Met de invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) krijg je meer te zeggen over je privacy. Dit geldt voor iedereen van wie we persoonsgegevens gebruiken. Je mag van ons het volgende vragen, en wij moeten daaraan meewerken. Je mag je gegevens bekijken, veranderen, laten wissen of laten doorsturen. Hierbij moeten wij voldoen aan de wet. We bekijken en beoordelen iedere aanvraag apart. Ook moeten wij meer vertellen over hoe we omgaan met jouw privacy. Bijvoorbeeld over hoe we jouw gegevens verwerken en waarvoor we deze gebruiken.

Wat doen we met jouw persoonlijke gegevens?

WilgaerdenLeekerweideGroep is verantwoordelijk voor jouw persoonlijke gegevens. En we voelen ons ook verantwoordelijk. Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht. Dit is wat wij doen met jouw gegevens:

  • We verwerken alleen de persoonlijke gegevens die we nodig hebben om ons werk te doen;
  • Niet al onze medewerkers kunnen jouw gegevens bekijken. Alleen de medewerkers die ze nodig hebben om hun werk te doen.
  • We beveiligen jouw persoonlijke gegevens goed. We doen alles om misbruik te voorkomen.

Gaat er toch iets mis? Dan volgen we een zorgvuldige procedure. In ernstige gevallen word je hiervan op de hoogte gesteld.

Wil je meer weten? Lees dan onze privacyverklaring op de website of vraag een papieren versie op bij de functionaris gegevensbescherming: FG@wlgroep.nl. Ook met andere vragen op dit gebied kun je hier terecht.

Wil je teruggebeld worden?

Heb je een vraag en wil je hierover teruggebeld worden? Laat hieronder dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.