Vrijwilligerswerk

Voor een grote groep mensen in een kwetsbare positie ben jij ontzettend waardevol. Gewoon omdat jouw hulp zo enorm gewaardeerd wordt. Voor mensen die ouder worden of door een beperking moeilijk(er) contact kunnen maken. Soms is dat voor korte tijd, maar vaak ook voor een langere periode.

We hebben veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen zorg en welzijn. Persoonlijke ondersteuning of vriendschap, op een woning, bij dagbesteding, bij een van onze projecten of bij vrijetijdsbesteding. Extra handen die het leven makkelijker, maar vooral ook een stuk leuker maken. Gewoon omdat samen dingen doen zoveel leuker is en een ander helpen veel voldoening geeft. 

Onze jongste vrijwilliger is 11, de oudste is in de 80. Je bent nooit te jong of te oud om iets voor een ander te betekenen. Of om samen plezier te maken. Want dat is vrijwilliger zijn bij WilgaerdenLeekerweideGroep: veel lachen, plezier maken en zinvol werk doen. 

VrijwilligersNH

VrijwilligersNH is een label van WilgaerdenLeekerweideGroep. Onze collega's van VrijwilligersNH helpen jou graag een activiteit te vinden die bij jou past.

Kijk voor meer informatie over vrijwilligerswerk op www.vrijwilligersnh.nl.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.