;

Wognumse Vrije Geluiden

8 september 2019, aanvang 12.15 uur

Op zondag 8 september klinkt er opnieuw livemuziek in Wognumse tuinen. Het evenement ‘De Wognumse Vrije Geluiden’ vindt dit jaar plaats aan de Rietveen in Wognum en is gratis toegankelijk.

Op zondag 8 september klinkt er opnieuw livemuziek in Wognumse tuinen. Het evenement ‘De Wognumse Vrije Geluiden’ vindt dit jaar plaats aan de Rietveen in Wognum en is gratis toegankelijk.
Bigband BiG GiG opent met een optreden om 12.15 uur op het grasveld tegenover Rietveen 32. Daarna, van 13.00 tot 16.00 uur klinkt er in de tuinen een hele middag lang muziek. Meer dan 100 musici/vocalisten nemen aan het evenement deel. Klassiek, Jazz, Pop, Ierse volksmuziek, Kleinkunst, Blues, Sixties, een grote variatie aan muziekstijlen en – vormen. Van a-capella zang, combinaties van piano en gitaar of zang tot zangkoren én de personeelsband van Leekerweide.

Drie optredens per tuin
Er zijn per tuin drie muziekvoorstellingen van ongeveer 25 minuten, steeds op het hele- en halve uur, met een pauze van 30 minuten. U kunt dan een optreden bezoeken in een andere tuin. De locaties - te herkennen aan de Nederlandse vlag – zijn over het algemeen te betreden met een rollator of rolstoel. Op enkele locaties is tegen een kleine vergoeding koffie, thee of frisdrank verkrijgbaar. De Wognumse Vrije Geluiden is een leuk uitstapje voor iedereen die kan genieten van muziek en mooie tuinen.  

Het volledige programma vind je hier.

Bij slecht weer
Als het evenement wegens slecht weer wordt afgelast, leest u dit ’s morgens op www.biggig.nl of op onze Facebookpagina.

Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail via: info@biggig.nl

Met vriendelijke groet,

Namens BiG GiG, De commissie Wognumse Vrije Geluiden,

Ria Ursem, Agatha Koppes en Koos Blauw

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.