;

DIT IS EEN CONTACTADVERTENTIE

Nou ja, eigenlijk een advertentie die contact mogelijk maakt. Tussen mensen die elkaar al lang geleden gevonden hebben en nu nog steeds stapelgek zijn op elkaar. Maar die elkaar niet meer kunnen ontmoeten of elkaar niet mogen vasthouden. En daar kunt juist u iets aan doen!

DIT IS EEN CONTACTADVERTENTIE

Waar hebben we het over?

De Corona-crisis raakt ons allemaal. Onze cliënten zijn erdoor aan hun woning gebonden. Dagbesteding is on-hold gezet evenals bezoekjes van dierbaren. De cliënten mogen gedurende de hele periode geen bezoek meer ontvangen van hun ouders, broers, zussen, vrienden of anderen. Of van hun kinderen of kleinkinderen en andere naasten.

Over wie hebben we het?

We hebben het bijvoorbeeld over Gerard
Gerard is niet zo’n knuffelaar, maar als hij zijn zusje ziet dan weet hij niet hoe gauw hij haar moet vastpakken. Bianca gaat het liefst iedere dag wandelen met haar moeder. En dan Klaas, iedere dag geeft hij de paarden van de boerderij een aaitje. Praten gaat niet zo goed, maar genieten van het zien is al geweldig. Of over mevrouw Pietersen die haar kleinkinderen zo mist. Of meneer Duivenhorst, die anders vast op dinsdagavond bezoek krijgt van zijn jongere broer en samen met hem een borreltje drinkt. Voor hen allemaal is een tablet op dit moment een uitkomst. Zo krijgen ze die knuffel, wandeltocht en dat dierenbezoek en gezelligheid toch... al is het via een beeldscherm. 

Tablet voor contact
Daarom willen we graag tablets inzetten voor deze contacten. Bellen is voor een groot deel van onze cliënten geen optie. Een telefoon is ook moeilijk te bedienen en het beeldscherm te klein. Een tablet is perfect. Maar daar is een tekort aan. Wilt u helpen? Hieronder leest u hoe dit mogelijk is.

Wilt u helpen?
Daarom zijn we op zoek naar donateurs die een tablet willen schenken. Hiermee kunnen de cliënten beeldbellen met hun verwanten. Even dat vertrouwde gezicht zien en die vertrouwde stem horen….dat maakt dat die glimlach weer op hun gezicht verschijnt.

Sommige dingen zijn onbetaalbaar….maar tablets niet….

Eén tablet kost 250,- euro, maar uiteraard zijn alle bedragen welkom. Mocht u een bijdrage overwegen, dan kunt u deze overmaken op het rekeningnummer van Stichting Vrienden van LeekerweideGroep NL75RABO 0371 6188 00 o.v.v. tablet.

Namens onze cliënten….heel heel erg bedankt!

 

U kunt hier de flyer downloaden.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.