;

Sterk in je Werk dag

Heeft u een plan voor de toekomst? Heeft u momenteel al de functie van uw dromen? Of hoe gaat u er voor zorgen dat u bij dat leuke bedrijf terecht komt? Hoe zorgt u er voor dat u fit en met plezier naar u werk blijft gaan?

Sterk in je Werk dag

Wat is uw plan?

Hopelijk gaat u met plezier naar uw werk in de zorg en begeleiding. Heeft u er weleens over nagedacht of u dit werk kan blijven uitvoeren? Om beter te begrijpen waar u nu staat en waar u in de toekomst naar toe wilt en kunt, bieden wij twee educatieve workshops aan.

Workshop 1: Sterk in je werkdag
Deze workshop laat u stil staan hoe u in uw werk staat en wat u verwacht voor de toekomst. En hoe u ervoor kunt zorgen dat u die toekomst op een voor u prettige, gezonde en vervullende manier kunt bereiken.

Waar gaat Sterk in je Werk over?
Waar staat u nu, wat wilt u echt en hoe zorgt u ervoor dat u daar komt? Daar gaat het bij deze dag om. Niet perse omdat u ontevreden bent over uw werk of omdat u iets anders wilt, maar ook om te ontdekken dat u wellicht nog veel meer kunt.

De dag zelf
De dag van ‘sterk in je werkdag’ bestaat uit een persoonlijke scan, uitleg en vertaling van de scan door een coach. Een drietal aanvullende workshops helpen u verder op weg. Dit is het eerste ijkpunt om te zien waar u staat en waar u naar toe wilt. Gaat u voor een nieuwe uitdaging of kiest u ervoor om uw huidige baan nog prettiger te maken?


Ga de uitdaging aan en kom op 12 april 2019 naar de Sterk in je Werk dag.

Waar: Verlengde Kerkweg 1 te Wognum

Wanneer: 12 april 2019 van 9.00 tot 13.00 uur

Voor wie: alle medewerkers van LWG en WG

Aanmelden: via mijnleerplein

Workshop 2: Volledig individueel Sterk in je Werk traject

U kunt ook kiezen voor een volledig individueel loopbaantraject. Op deze manier gaat u heel persoonlijk aan de slag met waar u staat en wat u wilt. Een loopbaancoach onderzoekt met u waar uw wensen, kansen en mogelijkheden liggen.  Meer informatie hierover kunt u krijgen via P&O. U kunt ook alvast eens kijken op www.sterkinjewerk.nl

Een punt van aandacht
Zowel de inspiratiedag als de individuele trajecten worden mogelijk gemaakt door een subsidieregeling via VWS. Medewerkers kunnen eenmalig gebruik maken van het aanbod van Sterk in je Werk via een individueel traject of de Sterk in je Werk dag.

Doel van Sterk in je Werk
Sterk in je werk is een landelijk project en een initiatief van werkgeversorganisaties CNV en FNV. VWS subsidieert het project. Het doel van Sterk in je Werk is om mensen bewust te maken van de verschillende mogelijkheden van werken in de zorg. Er zijn tekorten op de arbeidsmarkt, het werken in de zorg is in beweging en door Sterk in je Werk worden mensen gesterkt switches te maken of goed voor zichzelf te zorgen zodat uitval voorkomen wordt. We hebben kundige en betrokken mensen hard nodig!