;

Boerderij

Vol leven 
Iedere wandeling over de locatie in Wognum voert wel langs de boerderij. De mooie stolp is bijna net zo oud als Leekerweide zelf. Wanneer de boerderij open is bent u van harte welkom om even binnen te komen, rond te kijken en de dieren te bekijken en aaien. Het oogt als een rustige en mooie plek waar niets lijkt te veranderen en de tijd stil lijkt te staan. Maar schijn bedriegt. Ik daag u uit om eens goed te komen kijken. Want onder die deken van landelijkheid en rust is het een drukte van belang.

Geweldige Dagbestedingsplek 
De boerderij is een dagbestedingsplek voor bij Leekerweide wonende en thuiswonende cliënten. Er is volop keuze in de activiteiten. Cliënten verzorgen de dieren, verrichten groenwerk op het land, in de kas of op de moestuin of zijn bezig met het maken en verkopen van typische boerderijproducten zoals jam, honing en groente. In de kapschuur slopen ze pallets om van het hout iets moois of praktisch te maken. Ook kunnen cliënten kiezen voor creatieve activiteiten zoals schilderen, houten labels maken en mozaïeken.

Iedereen doet mee 
Op de Boerderij kan iedereen meedoen en een bijdrage leveren. Er wordt met vaste begeleiding in een klein team gewerkt. En dat team bedenkt steeds weer nieuwe en uitdagende werkvormen. Die sluiten mooi aan op de vraag, wensen en talenten van de cliënten. Met de cliënten wordt vanuit hun interesse een plan gemaakt voor dagbestedingsvormen die bij hen passen. Vormen van waaruit ze kunnen leren en zich ontwikkelen. Op die manier hebben cliënten invloed op de invulling van hun dag en werkzaamheden.

 

 

   

 

Adres:

Verlengde Kerkweg 1, 1687 CC Wognum
Plan je route

Kom lopend, pak je (elektrische) fiets of neem de trein. Lukt dat niet? Reis dan met je scooter of elektrische auto, neem de bus of maak gebruik van een deelauto. Het milieu, én wij, zijn je dankbaar!