;

De Gent

Gebouw 
De 27 individuele appartementen zijn verdeeld over twee woonlagen. Begeleiding en slaapwacht is in de centrale ruimte aanwezig. Hier kunnen cliënten ook naar toe met vragen of gewoon een praatje. Er is één centrale ingang, deze geeft toegang tot de afzonderlijke appartementen en de ontmoetingsruimtes. In de ruimte binnentuin is het gezellig zitten en iedereen is welkom. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en heeft de meest moderne voorzieningen wat betreft duurzaamheidseisen, warmte/koeling en energieverbruik.

Voor wie
De Gent is bedoeld voor cliënten van verschillende leeftijden en met verschillende mogelijkheden. Dus voor starters, voor mensen die graag meer begeleiding nodig hebben, voor mensen die zelfstandig maar ook de zekerheid van toezicht wensen. De meeste cliënten hebben een lichte of matige beperking. Overdag gaan zij naar school, werk of dagbesteding.

Omgeving
Het complex ligt aan een toegangsweg naar het dorp en in een bedrijvige omgeving. In Hoogkarspel zijn veel voorzieningen aanwezig. De Gent is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

 

Adres:

De Gent 1 t/m 55, 1616 SZ Hoogkarspel
Plan je route

Kom lopend, pak je (elektrische) fiets of neem de trein. Lukt dat niet? Reis dan met je scooter of elektrische auto, neem de bus of maak gebruik van een deelauto. Het milieu, én wij, zijn je dankbaar!