;

De Specht

Dagbesteding de Specht is een creatieve plek waar het bruist van de energie. Je kunt hier via diverse activiteiten kijken wat er bij je past. Er is van alles te doen. We kijken wat er bij jou past, of waar je misschien juist wat wilt leren. 

Wat doen we?

1. Creatief
Als je heel handig en creatief bent, kun je meewerken aan het maken van mooie producten.

2. Styling & verkoop
Als je heel goed  bent in styling, dan ben jij misschien wel de aangewezen persoon om te helpen de winkel mooi te maken.
Ben je meer van de organisatie, dan kun je helpen om de producten klaar te maken voor de verkoop. Bijvoorbeeld prijskaartjes plakken. En voor de praatgrage persoonlijkheden is de verkoop in de winkel misschien wel wat.

Wie werken er?
Bij de Specht werken ongeveer 60 mensen met verschillende mogelijkheden en leeftijden.

Buurt
Atelier De Specht ligt net buiten het historische centrum van Enkhuizen maar midden in het wijkcentrum De Koperwiek. Woningen, winkels, bedrijven zijn in de directe nabijheid. De Specht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Gebouw
Atelier De Specht is een mooi licht gebouw dichtbij een aantal woningen van WilgaerdenLeekerweideGroep. 

Adres:

Kwartellaan 19 , 1602 NH Enkhuizen
Plan je route

Kom lopend, pak je (elektrische) fiets of neem de trein. Lukt dat niet? Reis dan met je scooter of elektrische auto, neem de bus of maak gebruik van een deelauto. Het milieu, én wij, zijn je dankbaar!