;

IetsAnders in Zwaag

De locatie in Zwaag is een robuuste hal met werkruimte, winkel, kantine en ontspanningsruimte. Hier ligt de nadruk vooral op starten vanaf de basis. “Wie ben je, wat wil je en waar starten we” zijn de vragen waar we mee beginnen. Bouwen aan structuur, vaste dagindeling en afspraken nakomen zijn belangrijke zaken en voorwaarden om verder te kunnen groeien.

In Zwaag leer je het stuur weer zelf in handen te nemen. Er is volop ruimte voor ontdekken, jezelf opnieuw uitvinden, doelen bepalen en daar vastberaden mee aan de slag te gaan.

We werken aan de hand van allerlei opdrachten van werkgevers uit de buurt. Dat kunnen allerlei klussen zijn: inpakken, schoonmaken, herstellen en restaureren. Onze houtbewerkingsruimte is goed ingericht. We knappen oude meubels op tot weer goed bruikbare en trendy artikelen. 
Er is ook een winkel waar we deze spullen verkopen.

 

 

Adres:

Oude Veiling 100, 1689 AD Zwaag
Plan je route

Kom lopend, pak je (elektrische) fiets of neem de trein. Lukt dat niet? Reis dan met je scooter of elektrische auto, neem de bus of maak gebruik van een deelauto. Het milieu, én wij, zijn je dankbaar!