;

Kroft

Bijzonderheden gebouw 
Begeleid Wonen op de Kroft in Wognum betekent wonen mídden in de wijk. De woningen zijn eengezinswoningen met een gezamenlijke huiskamer, keuken, tuin én verschillende slaapkamers op de eerste en tweede verdieping. Twee huizen zijn gecombineerd tot één grote woning. De woning biedt ruimte aan 9 personen.

Wie wonen er 
Op de Kroft wonen 9 personen met een lichte tot matige beperking, ieder met hun eigen ondersteuningsvraag. ​Ze leren met en van elkaar en worden ondersteund door betrokken begeleiders. De bewoners vinden het prettig om midden in de maatschappij te leven. Overdag zijn de bewoners naar werk of dagbesteding.

Buurt 
De woningen staan in een rustige woonwijk met het winkelcentrum van Wognum op loopafstand, net als een locatie van WilgaerdenLeekerweideGroep met een veelheid aan faciliteiten. De woningen zijn met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Adres:

Kroft 2/6, 1687 TZ Wognum
Plan je route

Kom lopend, pak je (elektrische) fiets of neem de trein. Lukt dat niet? Reis dan met je scooter of elektrische auto, neem de bus of maak gebruik van een deelauto. Het milieu, én wij, zijn je dankbaar!