;

Leescafé in Bibliotheek Hoorn

In het Leescafé in Bibliotheek Hoorn werken mensen met een beperking. Ze serveren onder begeleiding van vrijwilligers een kopje koffie, thee of een zelfgebakken stukje taart. En dat doen ze met enorm veel plezier. Het Leescafé is elf dagdelen per week geopend. De vrijwilliger werkt één vast dagdeel per week om cliënten te ondersteunen in het contact met de klant, het maken van thee, koffie of taart en het samen schoonmaken van het café na de dienst. Een groeiende vaste groep klanten waardeert de persoonlijke aandacht, de heerlijke koffie en taart en de uitgebreide leestafel. In de zomer is er een gezellig terras in de binnentuin waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

Vergader en lunch mogelijkheden

Bedrijven, organisaties of groepen kunnen gebruik maken van een ruimte in bibliotheek Hoorn voor een vergadering of bijeenkomst. In overleg met het leescafé kunnen zij de catering verzorgen zoals een ontbijt, lunch of koffie en thee met iets lekkers erbij.

 

 

Adres:

Wisselstraat 8, 1621 CT Hoorn
Plan je route

Kom lopend, pak je (elektrische) fiets of neem de trein. Lukt dat niet? Reis dan met je scooter of elektrische auto, neem de bus of maak gebruik van een deelauto. Het milieu, én wij, zijn je dankbaar!