;

Weidehof

Dit complex biedt kleinschalig 24-uurs wonen in combinatie met zelfstandige woonappartementen.

Zorg met behandeling
Indien u veel zorg nodig heeft door een chronische ziekte of dementie, kunnen wij u passende ondersteuning bieden. Dat betekent dat we  u 24 uur zorg met behandeling kunnen bieden, aangepast naar uw wensen. Ons verpleegkundig specialist is daarbij regiebehandelaar en zorgt voor een centrale regie op behandeling, verzorging en medicatie. Wij dragen zorg voor het wonen en de zorg. Het woonproject bestaat uit 36 wooneenheden. Ze wonen zo ‘gewoon’ mogelijk in vier groepen. Samen beschikken ze over een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. 

Beschermd zelfstandig wonen
Op de eerste en tweede verdieping zijn 26 zelfstandige zorgappartementen. Deze woningen bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, apart toilet, badkamer, werkkamer en keuken. In deze woningen kunt u zorg krijgen van ons wijkzorgteam, dat ook aan zelfstandig wonenden buiten het woonzorgcentrum thuiszorg levert. De woningen worden verhuurd door woningcorporatie de Woonschakel.  Klik hier voor meer informatie over deze appartementen. U houdt dus zelf de regie op wonen. In de multifunctionele ruimte kunnen allerlei zaken worden georganiseerd voor cliënten van de zelfstandige appartementen en voor ouderen uit de omgeving. 

 

Adres:

Weidehof 1, 1715 AH Spanbroek
Telefoon: 0229 351 944
Plan je route

Kom lopend, pak je (elektrische) fiets of neem de trein. Lukt dat niet? Reis dan met je scooter of elektrische auto, neem de bus of maak gebruik van een deelauto. Het milieu, én wij, zijn je dankbaar!