;

Dagbesteding

Voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt
Je wilt niet stilzitten. Je wilt juist leren, doen, ontdekken en anderen ontmoeten. Dingen beleven en ’s avonds met plezier terugkijken op een prettige en goed gevulde dag. Of leren en werkervaring opdoen om straks een baan te vinden die bij jou past. Dat kan allemaal bij de dagbestedingscentra of leer-/werkbedrijven van Leekerweide en IetsAnders. We bieden trajecten aan, maar ook heel veel afwisseling wanneer je voor langere tijd dagbesteding wenst. Ook mensen met een arbeidsbeperking of andere ondersteuningsvragen kunnen bij ons terecht.

Wij hebben dagbestedingslocaties in Wognum, Hoorn, Hoogkarspel en Enkhuizen. Via het label IetsAnders bieden we ook leer-/werktrajecten aan. We werken samen met andere organisaties uit de regio. 

Bezoek de website van Leekerweide voor meer informatie.

Voor ouderen
Onze dagbesteding biedt u een gevarieerde invulling van de dagen en de mogelijkheid om uw netwerk van vrienden en bekenden uit te bouwen. Daardoor heeft eventueel uw mantelzorger weer wat meer tijd voor zichzelf. Onze activiteitenbegeleider adviseert u bij het kiezen van passende activiteiten. Daarbij gaan we uit van uw wensen en mogelijkheden. Voorbeelden van activiteiten zijn: de krant lezen, gezelschapsspelletjes, wandelen, winkelen, uitstapjes, geheugentraining, beweging, creatieve activiteiten of zingen. Bij het aanbod aan activiteiten werken we nauw samen met andere aanbieders en welzijnsorganisaties.

Bezoek de website van Wilgaerden voor meer informatie.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.