Ondersteuning aan huis

Voor mensen met een beperking
Je hebt veel zorg en begeleiding nodig, maar blijft het liefste thuis wonen. Ook dan moet het mogelijk zijn de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt. Dat kan via het Volledig Pakket Thuis (VPT). In overleg met LeekerweideGroep ontvang je dezelfde vormen van begeleiding, behandeling en ondersteuning die je anders zou krijgen via het Begeleid Wonen op één van onze locaties. Er is 24-uurs aanspraak op ondersteuning mogelijk, dus ook in de nacht. Hoe dat vorm krijgt, overleggen we met jou. Domotica, beeldzorg, maar zeker ook persoonlijke begeleiding en ondersteuning horen daar bij.

Het is ook mogelijk om aanspraak te maken op onderdelen van het pakket. Dat heet dan Modulair Pakket Thuis (MPT). Het is maar net wat je prettig vindt en wat past bij jouw woon- en gezinssituatie. Ook hier vormen we in overleg een pakket dat past bij jouw ondersteuningsbehoefte en wensen. Zo kun je in je eigen bekende kring blijven wonen of opgroeien met de juiste mate aan verzorging en begeleiding.

Bezoek de website van Leekerweide voor meer informatie.

Voor ouderen
De medewerkers van onze wijkzorgteams staan 24 uur per dag voor u klaar met de professionele verzorging, verpleging of begeleiding die u nodig heeft. Gewoon, in uw eigen huis. Door heel West-Friesland. Ook 's nachts en in het weekend. Voor langere tijd, of kortdurend, bijvoorbeeld bij herstel van een operatie. Onze medewerkers luisteren naar u en komen zoveel mogelijk op afgesproken tijden bij u. Natuurlijk zijn zij er ook als u onverwacht dringend hulp nodig heeft. We werken met kleine teams, zodat u zoveel mogelijk een vertrouwd gezicht ziet. Bezoek de website van Wilgaerden voor meer informatie.

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.