;

Coronavirus

Het nieuws over het Coronavirus houdt veel mensen bezig. Ook wij letten goed op. De RIVM en GGD helpen ons daarbij. Zij geven advies hoe we het beste kunnen voorkomen dat het virus zich verspreidt. Of dat zo min mogelijk mensen besmet worden. Wij volgen hun advies op. Want we willen graag onze cliënten, medewerkers, vrijwilligers en gasten zo goed als mogelijk beschermen tegen het Coronavirus.

Coronavirus

Voorlichting en instructie
Goede voorlichting is hierbij belangrijk. Via onze website, intranet en werkregels houden we onze medewerkers op de hoogte. Op de website van wlgroep.nl hebben we ook een FAQ pagina over het Coronavirus gemaakt. Hier vind je veel info over de laatste ontwikkelingen en vragen die er, misschien ook bij jou, leven. Op deze plek zullen we ook nieuws, als dat aan de orde is, over onze organisatie plaatsen.

Hygiëne is belangrijk
Hygiëne en oplettendheid zijn onze belangrijkste hulpmiddelen om het virus op afstand te houden. We vragen daar ook jouw hulp bij. Instructieposters over handhygiëne liggen en hangen op ieder locatie. Als je als gast onze locaties bezoekt, vragen wij je de regels van de instructieposter te volgen. Alvast dank daarvoor.

Voorlopig geen reden tot verdere maatregelen
Wanneer er een besmetting wordt geconstateerd kan de GGD onze organisatie adviseren maatregelen te nemen, zoals delen te sluiten. Of om evenementen en bijeenkomsten af te gelasten. Maar dat is nu niet aan de orde. Wij zijn gewoon bereikbaar en alles gaat gewoon door.
Mocht er iets veranderen, dan houden we je daarvan op de hoogte via deze site.

Meer informatie:
De meest actuele antwoorden op veel vragen zijn te vinden op www.rivm.nl, je kunt ook bellen: 0800-1351.